Haber

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Emirdağ’ı Ziyaret Etti

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 16. Gurbetçiler Festivali’ne katılmak üzere bir dizi ziyarette bulunmak üzere memleketi Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine geldi. Ziyarette Bakan Göktaş’ı gören akrabası ona sarılarak, “Heyecanlandım. Hayırlı olsun. Allah bana da bu günleri gösterdi” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 4 Ağustos’ta Emirdağ ilçesinde başlayan ve 3 gün süren 16. Emirdağ Gurbetçiler Festivali’ne katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere memleketi Afyonkarahisar’a geldi. Bakan Göktaş’a Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti milletvekilleri eşlik etti. Bakan Göktaş, önce Tez köyünü ziyaret etti. Bakan Göktaş, bir merkeze gelerek köyündeki yakınları ve vatandaşlarla sohbet etti.

Gözyaşlarına hakim olamadı. Tez köyünü ziyaretinin ardından Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici’yi makamında ziyaret eden Bakan Göktaş, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığına geçti. Partililerle görüşmeye gelen Bakan Göktaş, dedesi (annesinin babası) Hasan Malak’ın amcası Baki Malak ile görüştü. Mahinur Özdemir Göktaş’ın bakan olduğunu öğrenince duygulu anlar yaşayan Baki Malak gözyaşlarına hakim olamadı. Bakan Özdemir Göktaş, Baki Malak’a yakınlarının durumunu sordu. Baki Malak, yeğeni Bakan Göktaş’a sarılıp özlemi giderdikten sonra, “Heyecanlandım. Allah razı olsun. Allah bana da bu günleri gösterdi” dedi.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Emirdağ İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ziyaretinin ardından Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu makamında ziyaret etti. İlçeye yapılması planlanan huzurevi projesi için Başkan Serkan Koyuncu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Gedikkaya’nın katıldığı törenle protokole imza atan Bakan Göktaş, mevcut huzurevini de ziyaret etti.

habertaskent.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Keçiören Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu